Op zoek naar een elektrische haard in de regio Den Haag? U bent aan het juiste adres. Badoux Ontwerp & Realisatie is hét adres voor elektrische haarden in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in luxe elektrische haarden. Elektrische haarden zijn elegant en bieden vele voordelen ten opzichte van gas of houtvuur. Het aanbod elektrische haarden wordt steeds groter en dat is goed nieuws! Een elektrische haard kunt u overal plaatsen. Geen rookgaskanaal en toch een mooie haard.

De haard van de toekomst is elektrisch

De elektrische haard is de meest gebruiksvriendelijke haard die er is. U steekt de stekker in het stopcontact en hij is klaar voor gebruik. Sommige elektrische haarden kunt u gebruiken als elektrische verwarming. Indien u de haard alleen gebruikt voor de sfeer is het energieverbruik zeer laag, vergelijkbaar met dat van een televisie. Doordat de haard geen warmte af geeft, zal hij uw verwarmingssysteem in huis niet verstoren.

  • Zeer laag energieverbruik

  • Toekomstbestendig

  • Direct aan

  • Optioneel verwarmen

  • Voor ieder seizoen

  • Veilig voor kinderen en huisdieren

  • Eenvoudige installatie

  • Geen rookgaskanaal

  • Gebruiksgemak met een afstandbediening

Merken

De volgende merken zitten standaard in ons assortiment. Klik op het merk om het assortiment te bekijken. Van ieder merk staat er een model in de showroom in Wateringen.

Onze Showroom in Wateringen

In onze showroom staan de mooiste haarden van dit moment opgesteld. Wij merken dat smaken erg verschillen. U kunt de verschillende technieken in het echt bekijken en zelf bepalen wat u mooi vind. Kom langs en laat u informeren, de showroom is geopend op afspraak. Wij volgen de laatste trends en technieken en zullen altijd het nieuwste in de showroom hebben staan. Op de showroom pagina staat aangegeven welke modellen er momenteen staan opgesteld. Wil je langskomen, neem dan even contact met ons op.

Diensten

Alle haarden kunnen door ons worden bezorgd, ingebouwd en afgewerkt. Alles wordt voor u geregeld. Zeer geregeld maken wij meubels op maat bij een elektrische haard. De haard wordt zo één met de TV en is de kers op de taart in uw woonkamer. De haarden kunnen ook los, met ombouw of met complete schouw worden geleverd. Samen met u maken we een ontwerp voor een moderne of klassieke schouw.

Recente projecten