Wat ik doe?

Met veel passie voor het vak maak ik maatwerkmeubels in mijn eigen werkplaats. Dit doe ik voornamelijk voor particulieren die op zoek zijn naar iets moois, praktisch en unieks. Ik ben gespecialiseerd in haardmeubels met elektrische haarden, daarnaast vind u in mijn portfolio ook:

– Garderobekasten
– Wandmeubels
– Audio/TV meubels
– Buffetkasten
– Keukens op maat

Ambitie

Een goede naam is waar ik voor ga. Het is mijn doel dat u blij bent met uw keuze voor mij, van het eerste contact tot bij de oplevering van uw meubel. Hierin wil ik mijn kernwaarden laten terugkomen: ontwerp, kwaliteit, persoonlijk en transparant. Op die manier blijf ik voor een goede naam gaan!

Geschiedenis

Na mijn HBO opleiding bouwkunde heb ik vijf jaar in de industrie gewerkt. Door passie voor maatwerk ben ik vanuit hobby op jonge leeftijd begonnen met timmeren. Hier heb ik heel veel van geleerd en in januari 2015 is Badoux Ontwerp & Realisatie geboren. Ik mocht steeds meer en mooiere projecten aannemen. In mei 2016 heb ik de knoop doorgehakt: Fulltime ondernemen!

Werkplaats

In 2017 verhuisde ik van een berging naar een werkplaats in Den Haag. Een werkplaats met ruimte voor professionele machines. Binnen een paar jaar is er een medewerker bijgekomen en al snel groeiden we er uit. In 2021 hebben we opdracht gegeven voor de bouw van een nieuw pand, helemaal naar onze wensen. In 2022 zijn we verhuisd naar de huidige locatie in Wateringen.