Wat doe ik

Met veel passie voor het vak maak ik maatwerkmeubels in mijn eigen werkplaats. Dit doe ik voor particulieren en (kleine) bedrijven die op zoek zijn naar iets moois, praktisch en unieks. In mijn portfolio vindt u een kleine selectie aan meubels die door mij zorgvuldig op maat gemaakt zijn, waaronder:

– Kledingkasten
– Dressoirkasten
– Audio/TV meubels
– TV/ Haardmeubels
– Wandmeubels
– Keukens op maat
– Tafels

Ambitie

Een goede naam is waar ik voor ga. Het is mijn ambitie dat u blij bent met uw keuze voor mij, van het eerste contact tot bij de oplevering van uw meubel. Hierin wil ik mijn kernwaarden laten terugkomen: ontwerp, kwaliteit, persoonlijk en transparant. Op die manier blijf ik voor een goede naam gaan!

Geschiedenis

Na mijn HBO opleiding bouwkunde heb ik vijf jaar in de industrie gewerkt. Door passie voor maatwerk ben ik vanuit hobby op jonge leeftijd begonnen met timmeren. Hier heb ik heel veel van geleerd en in januari 2015 is Badoux Ontwerp & Realisatie geboren. Ik mocht steeds meer en mooiere projecten aannemen. In mei 2016 heb ik de knoop doorgehakt: Fulltime ondernemen!

Werkplaats

Sinds 2017 beschik ik over deze werkplaats. Hier heb ik ruimte om de beste machines op te stellen en zoveel mogelijk zelf te produceren.