Een TV meubel met geïntegreerde haard brengt haard en TV mooi samen in de zithoek. Dit meubel wordt de blikvanger van uw woonkamer. Er zijn vele variabelen die samen zorgen dat dit meubel precies naar uw smaak is. Zie hier onder een aantal van deze variabelen aan de hand van mijn projecten. In het portfolio staan voorbeelden van hoe het bij u thuis kan worden. Via deze link kunt u een aantal prijsvoorbeelden vinden. Al uw apparatuur, kabels en zelfs speakers kunnen in het meubel worden verwerkt.

Staand of zwevend meubel

Een staand meubel biedt meer bergruimte. Een zwevend meubel oogt slanker en ruimtelijker. Een zwevend meubel vereist een draagkrachtige muur. Een staand meubel met een terugliggende plint oogt zwevend, dit combineert beide opties.

Doorlopende kast, blad of schouw

Het maakt een groot verschil of de kast, alleen het blad, of de schouw een doorlopende lijn heeft. Op deze 3 voorbeelden ziet u de varianten.

Greep, greeplijst of greeploos

Hoe meer er te pakken is, hoe praktischer. Hoe minder, hoe strakker. Deze keuze is behoorlijk bepalend voor de uitstraling en het gebruiksgemak van het meubel.