Wij gaan altijd voor 5 sterren, met succes! Lees hoe onze klanten het hebben ervaren of schrijf zelf een review (klik hier).

UITSTEKEND
42 recensies op
Suzanne van Blijswijk
Suzanne van Blijswijk
31 Oktober 2023
Wij zijn super blij met onze nieuwe haard met schouw! In de showroom zijn meerdere haarden te bekijken en Jasper heeft ons daarbij goed geadviseerd. De haard kon ook heel snel geplaatst worden.
AngelLightHeartCoach
AngelLightHeartCoach
8 Mei 2023
We zijn heel erg blij met het mooie resultaat van ons tv meubel en het op maat gemaakte kastje ernaast evenals de side tabel achter onze bank. Bij inmeten bleken de koven behoorlijk schots en scheef door de bouwer te zijn afgeleverd. Jasper heeft dit uiteindelijk gelukkig kunnen oplossen. Het maakt de woonkamer echt af! Verder waren we tevreden over de heldere communicatie en afspraken. Fotos uploaden lukt helaas niet, maar de gemaakte kast is echt conform alle mooie voorbeelden op Pinterest.
Marco Meijer
Marco Meijer
30 Maart 2023
Jasper Badoux heeft een prachtig haardmeubel voor ons ontworpen en gemaakt. Uiteraard werd de haard ook keurig geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat.
Romana Billar
Romana Billar
23 Maart 2023
Wij zijn echt super blij met onze tv-meubel met sfeerhaard. Echt een eyecatcher in onze woonkamer. Jasper weet duidelijk wat hij doet, een echte vakman, een perfectionist.
Tomaz Araújo
Tomaz Araújo
27 Februari 2023
Quality is just impressive, also the capacity they had to change small issues in the project due to adjustments in the measurements requested by me. The final result is just awesome!
Melanie Elens
Melanie Elens
29 September 2022
Wij zijn heel erg blij met ons persoonlijke ontwerp en product. Communicatie is heel fijn en duidelijk. Jasper is een perfectionist, heel fijn 😉 😀 Echt superblij mee!
Marcel Van Duijn
Marcel Van Duijn
5 Mei 2022
Zeer tevreden met onze nieuwe kast met haard. Prima service en vakmanschap. Betrouwbaar bedrijf komt afspraken na en laat nog geen korreltje achter na einde werkzaamheden.
Lydia Verschoor
Lydia Verschoor
3 December 2021
We zijn erg blij met het op maat gemaakte tv-meubel door Jasper! Het is echt vakwerk!