Veelgestelde vragen

  • Alles
  • Elektrische haarden
  • Levering
  • Meubels
  • Voorwaarden

Werken jullie met standaard maten?

Nee, ieder meubel is uniek! Wij produceren de meubels in onze eigen werkplaats en zijn niet gebonden aan standaard maten.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Bij levering van een elektrische haard: 50% bij bestelling en 50% op de dag van levering.

Bij een meubel op maat: 10% bij opdracht, 40% 6 weken voor montage en 50% op de dag van levering.

Werken jullie met duurzame materialen?

Ja, waar mogelijk. De kwaliteit staat voorop omdat wij van mening zijn dat een hoge levensduur van een meubel een belangrijk aspect van duurzaamheid is. Kijk voor meer informatie op de pagina over duurzaamheid.

Wat kost een haardmeubel?

Op de pagina prijzen kunt u een aantal prijsvoorbeelden vinden. Dit geeft een goed beeld van wat u kunt verwachten bij uw situatie. Neem contact op dit uw vraag niet beantwoord.

Wat is de meest realistische elektrische haard?

U kunt het beste zelf bepalen welk model het meest realistisch is. Iedereen heeft daar een eigen mening over en wij merken dat smaken verschillen. Bezoek de showroom om te ontdekken welke haard bij u past. Wij raden af om een haard op basis van afbeeldingen of video’s aan te schaffen.

Wat is de levertijd van een meubel op maat?

De levertijd van een meubel op maat varieert. Door de grote vraag naar onze meubels is het doorgaans ten minste 4 maanden. Kijk op de pagina contact voor een actuele indicatie, of neem contact op voor meer informatie.

Wat is de levertijd van een haardombouw?

Het monteren van een haard met ombouw kan vaak binnen 1 a 2 maanden uitgevoerd worden. Neem contact op voor meer duidelijkheid.

Wat is de levertijd van een elektrische haard?

Dat verschilt per model. De meeste modellen zijn bij onze leverancier op voorraad en kunnen meestal binnen een week geleverd of afgehaald worden. Stel uw vraag via het contactformulier voor meer zekerheid.

Wanneer zijn jullie open?

Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend, bij voorkeur tijdens reguliere kantooruren. Als dit u niet uitkomt proberen wij flexibel te zijn. Neem contact op voor een afspraak.

Leveren jullie ook gashaarden of houtkachels?

Nee, wij leveren uitsluitend elektrische haarden. Dit past het beste bij onze duurzame ambities. Voor een houtkachel of gashaard verwijzen wij u naar have-verwarming.

Leveren jullie in heel Nederland?

Wij leveren tot maximaal 75 minuten vanaf onze werkplaats in Wateringen. Bij de prijsvoorbeelden is de eerste 30 minuten afstand inbegrepen, daarboven wordt een toeslag berekend.

Kan ik het meubel verhuizen of verplaatsen?

Meestal niet, maar het verschilt per situatie. U kunt in ieder geval van het volgende uitgaan: Als een meubel ingebouwd is tegen een wand of plafond kan het doorgaans niet. Sommige meubels worden zo omvangrijk dat verplaatsen niet mogelijk is. Geef het in ieder geval aan als dit belangrijk voor u is en laat ons helpen als het meubel verhuisd moet worden.

Is er ruimte voor kabels in de TV/ haardmeubels?

Ja, wij maken sparingen waar u dat nodig heeft. Dat doen wij tussen de compartimenten, maar indien nodig ook in het blad. Achter de lades is ruimte om kabels door te voeren. Zo liggen er nergens kabels in het zicht!

Is een elektrische haard veilig?

Elektrische haarden zijn de veiligste haarden. Er is geen open vuur en de oppervlakken worden niet heet. Uw kind of huisdier kan zich er niet aan branden.

Heeft een elektrische haard een geaard stopcontact nodig?

Ja, alle elektrische haarden in ons assortiment hebben een stopcontact met randaarde nodig. De haard zal functioneren zonder randaarde, maar voor uw veiligheid raden wij dat af.

Heeft een elektrische haard een eigen groep nodig?

Nee, dat hoeft niet. Een elektrische haard wordt in de meeste gevallen alleen voor de sfeer gebruikt en heeft dan een heel laag stroomverbruik, vergelijkbaar met een TV. Wilt u de haard regelmatig gebruiken voor bijverwarming dan kunt u een eigen groep overwegen. Het is afhankelijk van wat er nog meer op dezelfde groep is aangesloten. De elektrische verwarming verbuikt 1.000 a 2.000 watt. Een standaard 16 ampére groep kan tot 3.600 watt belast worden.

Geven jullie garantie?

Op alles wat wij leveren zit een garantie van 2 jaar. Mochten er na 2 jaar problemen ontstaan zullen we altijd kijken naar een passende oplossing.

Hebben jullie een eigen spuiterij?

Ja, wij doen de hele productie zelf, ook de afwerking. In onze spuiterij wordt uw meubel afgewerkt met de hoogwaardige watergedragen meubellakken van Anker Stuy.

Is de montage inbegrepen?

Ja, alle meubels die wij aanbieden zijn inclusief montage. De prijzen van losse haarden zijn voor de levering van het toestel, exclusief montage.

Geeft een elektrische haard warmte?

Dat verschilt per model. De meeste modellen met een glasruit hebben standaard een verwarmingelement ingebouwd. Dit is altijd een ventilatorkachel met thermostaat, u hoeft het dus niet te gebruiken. Hou er rekening mee dat de ventilator geluid maakt. De warmte is niet te vergelijken met de warmte van een hout of gashaard. Op de pagina elektrische haarden kunt u doorklikken naar de verschillende merken. Daar vindt u het verwarmingsvermogen per model.