Kalfire e-one

Kalfire e-one

Kalfire is al 40 jaar een gerenommeerd familiebedrijf voor gas- en houthaarden. Inmiddels hebben zij zich ook begeven op de markt voor elektrische haarden. De E-one geeft een zeer realistisch vuurbeeld. Het effect is niet te vergelijken met andere elektrische haarden. Er zijn diverse instellingen om de beleving op uw zicht, gehoor en gevoel af te stemmen. De standaard uitvoering heeft een scherm tegen het dak van de unit. Een schuine glasplaat reflecteerd dit beeld en daardoor lijkt het of de vlammen uit de houtset komen. De houtset ligt achter deze schuine plaat en heeft ook verlichting. Optioneel kunt u de dual flame variant kiezen. De dual flame heeft een tweede scherm voor een tweede rij vlammen achter de houtset. De dual flame geeft nog meer diepte aan het geheel en maakt het vuur levensecht.

Atmos heating is optioneel. Hiermee kunt u elektrisch verwarmen. De verwarming is op basis van hete lucht.

Prijsniveau augustus 2022, wijzigingen voorbehouden

Wat zeggen onze klanten

Esther BijnsdorpEsther Bijnsdorp
07:59 29 Jun 24
Jasper is een echt vakman! Hij heeft voor ons samen met zijn stagiair Nigel, 2 prachtige kasten gemaakt. Wij zijn er super blij mee.
FerryFerry
14:31 28 Jun 24
We hadden Badoux via Pinterest gevonden. Na een bezoek aan de showroom en door manier waarop we geholpen werden hebben, was de kogel snel door de kerk.De communicatie gaat heel soepel, Jasper geeft duidelijke tijdlijnen en hij is alle afspraken nagekomen.De haard en kast zijn vandaag geplaatst, er werd keurig gewerkt. We konden geen stofje vinden. Ze dachten goed mee over de uiteindelijke locatie. De kast is van hele hoogwaardige kwaliteit. Badoux verdient de 5 uit 5 sterren. Mooi om zo een gepassioneerde ondernemer te zien.
Cees KnuistCees Knuist
13:42 31 May 24
Wij zijn eerst bij andere bedrijven geweest welke ook TV haardmeubels maken, maar hadden veel tijd kunnen besparen door eerst naar Badoux te gaan, welke ook nog eens 10 minuten van ons huis is. Na bestudering van de zeer duidelijke website een afspraak gemaakt, na een goed gesprek met Jasper gekozen voor de Honthorst met de haard C&J Polaris 1600. Details en persoonlijke wensen verder doorgesproken en vlot na ontvangst van de offerte de order geplaatst. Verleden week is het geplaatst en het is werkelijk magistraal geworden, we hadden hoge verwachtingen maar die werden ruimschoots overtroffen. Echt tot de mm nauwkeurig geïnstalleerd en het staat zo mooi in onze woonkamer, ook de kleur die speciaal aangemaakt moest worden was exact zoals we het wilden. We zijn er erg blij mee en recommanderen zijn bedrijf aan ieder aan die op zoek is naar een Cinewall/TV meubel met haard.
Barbara DinsbachBarbara Dinsbach
15:20 18 May 24
Erg blij met onze lage tv-kast met sfeerhaard. De huiskamer is eindelijk "af". Jasper denkt goed met je mee en alles is conform afspraak netjes opgeleverd.
Gerard AlblasGerard Alblas
12:33 30 Mar 24
Schitterend TV meubel gemaakt en geplaatst door Jasper. Geweldige service. We zijn zeer content.
Danny VermoenDanny Vermoen
13:06 06 Jan 24
Na veel meubelzaken afgegaan te zijn op zoek naar een tv meubel, kwamen we via een tip bij Badoux terecht. Deze tip bleek een gouden tip te zijn. Al vanaf het eerste contact is de communicatie soepel en snel! Na het maken van een mooi 3D ontwerp op locatie op basis van de tentoongestelde meubels en haarden is ons meubel gisteren geplaatst. Deze is mooier dan wij durfden te dromen! Jasper bedankt voor de goede service en we weten je te vinden als we ooit nog maatwerk meubels willen hebben.
M.W.J. KerkvlietM.W.J. Kerkvliet
12:40 13 Dec 23
Jasper heeft voor ons een prachtig tv/haard meubel en op maat gemaakte kast gemaakt en geplaatst. De communicatie verliep vlekkeloos en afspraken werden nagekomen. Het resultaat is een prachtige woonkamer en een hoop opbergruimte.
Ferry VisserFerry Visser
11:39 12 Dec 23
Wij hebben gekozen voor het installeren van een elektrische open haard in combinatie met onze bestaande wandkastjes en aanvullende wandpanelen. Al online zoekende kwamen wij terecht bij Jasper Badoux. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en het proces naar de opdracht. Een gesprek in zijn mooie showroom voelde direct goed en Jasper toverde in no-time een mooie interieurschets tevoorschijn. Offerte was duidelijk en zo ook de afspraken. Nogmaals alles liep perfect.
Suzanne van BlijswijkSuzanne van Blijswijk
19:36 31 Oct 23
Wij zijn super blij met onze nieuwe haard met schouw! In de showroom zijn meerdere haarden te bekijken en Jasper heeft ons daarbij goed geadviseerd. De haard kon ook heel snel geplaatst worden.
AngelLightHeartCoachAngelLightHeartCoach
19:19 08 May 23
We zijn heel erg blij met het mooie resultaat van ons tv meubel en het op maat gemaakte kastje ernaast evenals de side tabel achter onze bank. Bij inmeten bleken de koven behoorlijk schots en scheef door de bouwer te zijn afgeleverd. Jasper heeft dit uiteindelijk gelukkig kunnen oplossen. Het maakt de woonkamer echt af!Verder waren we tevreden over de heldere communicatie en afspraken.Fotos uploaden lukt helaas niet, maar de gemaakte kast is echt conform alle mooie voorbeelden op Pinterest.
js_loader

Standaard in ons assortiment