Cinewall Amsterdam

Cinewall Amsterdam

In dit moderne houten gebouw mochten wij een geheel houten meubel op maat maken in hetzelfde hout! Deze zogeheten cinewall heeft de haard en TV boven elkaar. Er zijn haarden in veel verschillende breedtes, zo is er altijd een haard die past. Deze oplossing is perfect als u een kleine ruimte heeft maar wel haard en TV wilt combineren. De zwevende planken bieden plaats voor decoratie en zijn voorzien van LOOX LED-verlichting met een afstandsbediening. De onderkasten bieden ruimte voor de TV ontvanger en opslag.

Type haard: Element4 club 150e

Waarom kiezen voor een ontwerp van Badoux?
  • Kwaliteit, vorm en functieAllemaal in één doordacht ontwerp met aandacht voor de kleinste details.
  • Het draait om uw wensenIk luister en maak op basis hiervan het ontwerp. U heeft één aanspreekpunt tijdens ontwerp en realisatie.
  • Kwaliteit staat centraalIk ben pas tevreden als u dat bent, niet alleen nu maar óók over 5 jaar.

Deel deze pagina

Hoe gaan wij te werk

01

U maakt eenvoudig een afspraak in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Plan een afspraak

02

Samen vertalen wij uw wensen in een 3D ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat. U ontvangt het ontwerp samen met de bijbehorende offerte.

03

Tijd voor het productieproces. Wij gaan de slag met het produceren van uw meubel. Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang.

04

De laatste stap en misschien wel de belangrijkste, wij monteren de gemaakte meubels bij u thuis. En daarbij, wij vertrekken niet eerder dan dat u helemaal tevreden bent.