Tweepersoons hoogslaper boog

Tweepersoons hoogslaper boog

In een appartement in de voormalige huishoudschool van Den Haag is deze tweepersoons hoogslaper gerealiseerd. De hoge plafonds laten het toe om op deze wijze een extra kamer te creëren. De boog is iconisch en moest bewaard blijven. Er is dan ook zo min mogelijk zichtbaar materiaal aangebracht. Om het ook boven ruimtelijk te houden is gelaagd glas toegepast als doorvalbeveiliging. Een nachtkastje aan het hoofdeinde, om tegenaan te zitten en om wat spullen op te bergen.

Waarom kiezen voor een ontwerp van Badoux?
  • Kwaliteit, vorm en functieAllemaal in één doordacht ontwerp met aandacht voor de kleinste details.
  • Het draait om uw wensenIk luister en maak op basis hiervan het ontwerp. U heeft één aanspreekpunt tijdens ontwerp en realisatie.
  • Kwaliteit staat centraalIk ben pas tevreden als u dat bent, niet alleen nu maar óók over 5 jaar.

Deel deze pagina

Hoe gaan wij te werk

01

U maakt eenvoudig een afspraak in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Plan een afspraak

02

Samen vertalen wij uw wensen in een 3D ontwerp. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat. U ontvangt het ontwerp samen met de bijbehorende offerte.

03

Tijd voor het productieproces. Wij gaan de slag met het produceren van uw meubel. Tijdens het productieproces wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang.

04

De laatste stap en misschien wel de belangrijkste, wij monteren de gemaakte meubels bij u thuis. En daarbij, wij vertrekken niet eerder dan dat u helemaal tevreden bent.